Euro 2012

Lloris: "Ne asteptam la un meci complicat cu Romania"

Internationalul francez Hugo Lloris a declarat, luni, într-o conferinta de presa, ca meciul cu nationala României va fi complicat, echipa antrenata de Victor Piturca fiind foarte buna din punct de vedere tehnic.
"Ne asteptam la un meci complicat, nu este niciodata usor sa abordezi a doua deplasare consecutiva. Trebuie sa ne pregatim bine, sa facem mari eforturi pentru a ne îndeplini obiectivul, care este câstigarea celor trei puncte.

"Nu va fi usor sa reusim asta, în fata unei echipe frumoase, la inaugurarea stadionului national, într-o atmosfera de sarbatoare, dar noi trebuie sa raspundem prezent, sa fim bine concentrati si sa facem un meci complet. Aceasta echipa a României va semana mult cu aceea din meciul tur. Este de asemenea o echipa în constructie. Îl cunosc putin pe Marica, pe Goian, împotriva caruia am jucat de mai multe ori, sunt jucatori foarte buni tehnic, capabili de evolutii foarte bune împotriva unor echipe cum e a noastra", a spus Lloris.

Lloris a precizat ca nationala României este cu un nivel mai sus fata de precedenta adversara, Albania. "O echipa este mereu motivata când joaca împotriva Frantei si, mai mult, acasa. Ne asteptam la o atmosfera frumoasa. Suporterii vor fi alaturi de echipa lor si depinde de noi sa nu cadem în capcana, sa respectam principiile fundamentale, sa respectam colectivul nostru si sa facem eforturi pentru a lua cele trei puncte. Vom încerca sa ne punem în aplicare jocul de pase, acest lucru cere mai multa simplitate decât la meciul precedent, dar si mai multe eforturi. Stim ca este o echipa capabila de orice, foarte buna din punct de vedere tehnic", a afirmat fotbalistul.

Hugo Lloris a mentionat faptul ca inaugurarea Arenei Nationale este o motivatie în plus pentru nationala lui Piturca. "Acest lucru aduce un plus de ambitie si mai multa placere de a fi în teren, pentru ca exista riscul sa fie o sarbatoare pentru ei. Va trebui sa ramânem concentrati si cât se poate de rigurosi pentru a reusi un joc bun. Stim ca în cazul unei victorii ne-am apropia de o calificare la Euro, am venit pentru asta. Acest meci are o importanta, vine sa încununeze un stagiu de zece zile. Stim importanta unei victorii care poate permite pastrarea acestei stabilitati si a echilibrului moral pe care îl avem în acest moment în echipa", a adaugat francezul.

Echipa nationala a României va întâlni marti, de la ora 21.30, pe Arena Nationala, reprezentativa Frantei, în cadrul grupei D a preliminariilor Euro-2012.

Mediafax



Lloris: "Ne asteptam la un meci complicat cu Romania"