Box

Lucian Bute ar putea disputa urmatorul meci impotriva lui Kelly Pavlik

Fostul campion mondial la supermijlocie in versiunea IBF, Lucian Bute, l-ar putea intâlni in urmatorul meci pe americanul Kelly Pavlik, fost detinator al centurilor WBC si WBO la mijlocie, informeaza boxingnews24.com
 

Sursa citata noteaza ca americanul Kelly Pavlik (38-2, 33 prin KO), in vârsta de 30 de ani, ar urma sa fie viitorul adversar al lui Bute, dupa ce a devenit din ce in ce mai clar ca britanicul Carl Froch il va intâlni in urmatorul meci pe danezul Mikkel Kessler.

Promotorul lui Bute, Jean Bedard a fost invitat sa asiste la meciul Kelly Pavlik - Scott Sigmon, ce se va disputa sâmbata, de catre promotorii fostului campion mondial Carl Moretti si Todd Duboef.

"În cazul in care meciul cu Pavlik nu va avea loc, Bute ia in considerare trecerea la categoria semigrea". boxingnews24.com

Jean Bedard a declarat pentreu agentia QMI ca Bute se va afla in vacanta pâna la finalul lunii iunie: "Lucian se va odihni pâna la finalul lunii iunie si vrem ca atunci când revine sa avem niste oferte pentru el. Am vrea un duel impotriva boxerilor de nivelul lui Pavlik sau o revansa cu Froch".

Kelly Pavlik a refuzat anul trecut sa lupte impotriva lui Bute, deoarece nu a fost multumit de banii care i s-au oferit, insa in prezent sportivul american nu isi mai permite sa renunte la anumite meciuri având in vedere scaderea din nivelul de joc si de clasament.

Pugilistul Lucian Bute a fost invins prin KO in repriza a cincea de britanicul Carl Froch, intr-un meci disputat, in 26 mai, la Nottingham, in care românul si-a pus in joc centura IBF la categoria supermijlocie pentru a zecea oara.



Lucian Bute ar putea disputa urmatorul meci impotriva lui Kelly Pavlik