NBA

Record de puncte marcate de Los Angeles Lakers intr-un sfert

Echipa Los Angeles Lakers traverseaza unul dintre cele mai slabe sezoane din istoria clubului, insa pentru o noapte jucatorii din California au fost din nou la inaltime.

 

Lakers a invins pe New York Knicks, cu 127-96, la capatul unui meci in care formatia din Orasul Ingerilor a reusit 51 de puncte in sfertul al treilea, stabilind un nou record al clubului in NBA.

Precedentul etalon la acest capitol era de 49 de puncte si fusese atins in doua randuri: contra lui Golden State Warrriors in 1972 si impotriva lui Chicago Bulls in 1966.

“Doar am aruncat la cos. Am simtit bine meciului si cu totii am avut un ritm bun”, avea sa declarat micutul Nick Young (20 puncte) dupa meci.

Rezerva Xavier Henry a marcat 22 de puncte conducand ofensiva lui Lakers pentru a sasea victorie consecutiva in fata lui Knicks la Staples Center.

Pentru Knicks infrangerea din Los Angeles reprezinta un mare pas inapoi in lupta pentru un loc in playoff. Formatia din New York a coborat la trei victorii in urma celor de la Atlanta Hawks, ocupanta locului opt in clasamentul Conferintei de Est.



Record de puncte marcate de Los Angeles Lakers intr-un sfert