NBA

NBA: Sezonul regulat s-a incheiat. Cum arata playoff-ul

Prima parte a sezonului din NBA a luat sfarsit si cele mai bune 16 echipe din cele doua conferinte au ramas sa lupte pentru marele trofeul si inelele de campioni.

In Conferinta de Est, cea mai buna echipa a sezonului regulat, Indiana Pacers, va intalni in prima runda a playoff-ului echipa clasata pe locul opt, Atlanta Hawks.

A doua confruntare opune campioana Miami Heat echipei de pe locul sapte, Charlotte Bobcats. Acestea doua ar fi, sa spunem asa, duelurile dezechilibrate.

In echilibru stau disputele Toronto Raptors-Brooklyn Nets si in special Chicago Bulls-Washington Wizards, echipele de pe locurile patru si cinci la finalul sezonului regulat.

Conferinta de Vest propune dueluri mai aprige chiar daca vorbim de o oarecare diferenta in clasament dupa prima parte a campionatului.

San Antonio Spurs, echipa cu cel mai bun procentaj dupa sezonul regulat, intalneste Dallas Mavericks intr-un derby al statului Texas.

Oklahoma City Thunder, una dintre pretendentele la titlu, da piept cu Memphis Grizzlies, in timp ce Los Angeles Clippers se dueleaza cu Golden State Warriors, rivala din California.

Houston Rockets si Portland Trail Blazers propun, cel putin pe hartie, cel mai echilibrat duel.



NBA: Sezonul regulat s-a incheiat. Cum arata playoff-ul