NBA

Kobe Bryant, cel mai votat jucator pentru All Star Game

Aflat in al 20-lea si ultimul sau sezon in NBA, jucatorul Kobe Bryant a primit pentru a patra oara in cariera cele mai multe voturi din partea fanilor pentru selectia in All Star Game.

Cu 17 prezente pana acum in meciul stelelor baschetului nord-american, Bryant a primit din partea fanilor 1.891.614 voturi, devansandu-l pe Stephen Curry, MVP-ul sezonului precedent si de departe cel mai in forma jucator al momentului in NBA, care a acumulat 1.604.325 voturi.

Cele mai multe voturi in Est au fost obtinute de LeBron James (1.089.206), jucatorul care a condus-o pe Cleveland Cavaliers pana in finala NBA sezonul precedent. Pentru James va fi al 12-lea All Star Game din cariera.

Iata mai jos cum arata cele doua garnituri de start in urma voturilor exprimate de fani.

EST: LeBron James (Cavaliers), Paul George (Pacers), Carmelo Anthony (Knicks), Dwayne Wade (Heat), Kyle Lowry (Raptors).

VEST: Kobe Bryant (Lakers), Kevin Durant (Thunder), Kawhi Leonard (Spurs), Stephen Curry (Warriors), Russell Westbrook (Thunder).

Dintre jucatorii selectionati cel mai bine la media punctelor marcate pe meci in actualul sezon regulat sta Curry, cu 29.9, in timp ce la polul opus se situeaza Bryant, cu doar 16.3, intr-un sezon mizerabil pentru Lakers (9-35).

Al 65-lea All Star Game din istorie va avea loc in acest an pe 14 februarie in Air Canada Centre din Toronto.



Kobe Bryant, cel mai votat jucator pentru All Star Game