NBA

All Star Game: Vestul a invins Estul. Ultima aparitie pentru Kobe Bryant

Echipa Conferintei de Vest a castigat, duminica noapte, editia din acest an a meciului stelelor din NBA, asa numitul All Star Game.

Disputat in Toronto, All Star Game-ul din acest an a revenit celor din Vest, cu 196-173, rezultat care marcheaza un nou record de puncte marcate de echipa invingatoare.

Cel mai bun marcator a fost Paul Pierce de la Indiana Pacers (Est), cu 41 de puncte. Acesta mai avea nevoie de un singur punct pentru a egala recordul lui Wilt Chamberlain intr-un All Star Game.

Pentru al doilea an consecutiv MVP-ul partidei a fost desemnat Russell Westbrook, o premiera in istoria de 65 de editii a acestei confruntari de traditie.

Kobe Bryant, jucatorul care a primit cele mai multe voturi din partea fanilor la selectia pentru All Star Game, a disputat la cei 37 de ani ai sai ultimul sau meci al stelelor din NBA. Bryant a jucat de 18 ori in All Star Game de-a lungul impresionantei sale cariere.

Bryant si-a luat adio de la All Star Game cu 10 puncte si 7 pase decisive.

Cu cele 13 puncte marcate in meciul din Toronto, LeBron James a ajuns la un total de 291 de puncte si este cel mai bun marcator din istoria All Star Game-ului.

All Star Game-ul din 2017 se va juca pe parchetul salii echipei Charlotte Hornets.

sursa foto: twitter.com/NBAAllStar



All Star Game: Vestul a invins Estul. Ultima aparitie pentru Kobe Bryant