Sporturi Extreme

Atac de rechin, in direct la televizor (video)

Un surfer australian a pocnit un rechin, dupa ce a fost atacat duminica in timpul unei competitii oficiale. Pestele rapitor a aparut brusc si nu s-a lasat atat de usor. 

Atacul s-a produs in Africa de Sud, in faza finala a World Surf League Championship Tour. 

Surferul profesionist Mick Fanning astepta un val, insa in loc de acesta a aparut din apa un rechin. Speriat, Fanning a sarit pe placa, inca rechinul l-a pocnit peste fata ti l-a trimis din nou in apa. Nici Fanning nu a stat degeaba. Si el a lovit pestele rapitor de cateva ori peste spate.

Ca sa scape Fanning a decis sa paraseasca placa si sa inoate disperat spre mal, fiind luat din drum intr-un scuter de apa. A scapat fara rani, desi a spus dupa incident ca rechinul l-ar fi agatat de membre si de spate.

Competitia a fost anulata in urma acestui incident. 

Imaginile video filmate in direct arata cel putin un rechin care a dat tarcoale. "Am simtit ceva in spate si dintr-o data am fost tras sub apa. Apoi chestia aia a venit dupa mine pe placa. L-am lovit in spate de cateva ori. Ma gandeam mereu ce sa fac daca apare iarasi. Apoi au venit imediat barcile de salvare", a povestit Fanning.

?



Atac de rechin, in direct la televizor (video)