Liga 1

Dica si Neaga au fost dati afara de la Mioveni

Adrian Neaga si Nicolae Dica nu au avut un sfârsit de an 2011 prea bun, cei doi find dati afara de la CS Mioveni, echipa la care nu au avut prea multe realizari în turul campionatului.
Supararea celor doi este cu atât mai mare cu cât ei au contribuit cu banii lor la refacerea vestiarelor de la stadionul din Stefanesti, acolo unde galben-verzii se antreneaza.

“Eu unul pot spune ca sunt dezamagit de modul cum s-au comportat anumite persoane la Mioveni, având în vedere faptul ca, la început, eu nu luasem niciun ban de la club, dar în schimb am scos bani de la mine din buzunare ca sa facem vestiarele de unde ne antrenam”, a spus Nicolae Dica.

Atât el cât si fostul sau coechipier de la FC Arges, Steaua si Mioveni, Adrian Neaga, au contribuit cu banii lor la câteva saptamâni dupa ce au semnat cu Mioveniul la refacerea vestiarelor stadionului de la Stefanesti.

Cei doi au cumparat mobilier nou, instalatii sanitare pentru sala de refacere, dus si baie, au marit încaperea unde ei si coechipierii se schimbau si au angajat o firma pentru a pune gresie si faianta si a vopsi vestiarul fara a avea pretentia de a recupera banii de la club, si într-un moment în care nu luasera niciun salariu de la Mioveni, iar la 5 luni distanta li s-au reziliat contractele.

Neaga cât si Dica au jucat în majoritatea meciurilor Mioveniului din campionat, însa doar ultimul a reusit sa marcheze un gol, din penalty la Chiajna, tot lui încredintându-i-se si banderola de capitan.

Acum, dupa 18 etape, Dica crede ca sansele fostei sale echipe de a se sala sunt aproape nule: “Sansele de salvare ale Mioveniului sunt minime, dar în fotbal niciodata nu se stie. Eu le doresc bafta multa si sa realizeze ceeea ce si-au propus pentru urmatoarele 6 luni. Cât am stat acolo, daca echipa nu a avut realizari, nici eu nu am avut realizari”.

Mediafax


Dica si Neaga au fost dati afara de la Mioveni