Snooker

Trump a muncit din greu pentru calificare la Crucible

Fostul lider mondial Judd Trump s-a intrebuintat serios, miercuri, pentru a depasi faza primului tur la Campionatul Mondial de snooker.

In avantaj de patru frame-uri (6-2) in fata lui Tom Ford dupa prima sesiune, Trump s-a lovit de o replica puternica a oponentului sau la reluarea jocului.

Ford a egalat la opt dupa 16 din cele 19 frame-uri programate si pentru foarte putin a ratat sansa de a prelua conducerea.

Doua ratari importante ale lui Ford au intors soarta frame-ului 17 in favoarea lui Trump, iar acesta a revenit decisiv la conducerea meciului, pentru a se impune apoi cu 10-8.

Tot miercuri, Barry Hawkins a trecut de David Gilbert, cu 10-4, la capatul unui meci fara istoric in care a castigat opt frame-uri la rand si a intors scorul de la 2-4.

Hawkins il va intalni in runda a doua pe Ricky Walden in ceea ce va fi reeditarea uneia dintre semifinalele Campionatului Mondial din 2013.

Ziua de miercuri mai programeaza la Crucible debutul intalnirii dintre fostul campion mondial Neil Robertson si Robbie Williams, dar si continuarea disputei dintre Marco Fu si Martin Gould (6-3).



Trump a muncit din greu pentru calificare la Crucible