Snooker

Ronnie O’Sullivan si Mark Selby, siguri de prezenta la Bucuresti in cadrul European Masters

Cvintuplul campion mondial Ronnie O’Sullivan a trecut, marti seara, de primul tur al calificarilor pentru European Masters, turneul care va debuta luni, 3 octombrie, la Circul Globus din Bucuresti. O'Sullivan si Mark Selby isi vor disputa meciurile din turul doi direct la Bucuresti, a hotarat World Snooker. Celelalte 30 de locuri pe tablou vor fi decise miercuri la Preston.

Revenit in Regat dupa eliminarea in optimi suferita la Shanghai Masters in fata conationalului Michael Holt, O’Sullivan l-a invins pe chinezul Lu Chenwei, un jucator amator, cu 4-1.
 
Cu acelasi scor s-a impus Mark Selby, finalistul din Shanghai si numarul unu mondial, in fata lui John Astley.
 
Surprizele nu au intarziat sa apara in calificarile de la Preston, cateva nume grele fiind eliminate din cursa pentru Bucuresti. Printre cei pe care nu ii vom vedea la turneul din tara noastra se numara si fostii campioni mondial Mark Williams si Ken Doherty.
 
Williams a fost invins de finlandezul Robin Hull, cu 4-1, iar Doherty a fost invins de Ali Carter, cu 4-2.
 
Miercuri sunt programate meciurile turului doi la finalul carora ii vom cunoaste pe cei 30 de jucatori calificati pe tabloul principal la European Masters, turneu de 350.000 de euro aflat la prima editie.

sursa foto: ronnieo147.com



Ronnie O’Sullivan si Mark Selby, siguri de prezenta la Bucuresti in cadrul European Masters