Snooker

Prea multa adrenalina strica: Ronnie O'Sullivan pierde dupa 12 ani in fata lui Mark Williams

Ronnie O'Sullivan si Mark Williams au oferit un regal snookeristic, joi seara, in sferturile de finala ale Campionatului International de la Chengdu.

Fara victorie in fata clasicului sau rival englez, Williams s-a vazut repede condus cu 3-0 dupa un inceput in forta din partea lui O'Sullivan.

Ultimul frame al primei reprize i-a revenit in cele din urma lui Williams, un frame care initial a parut de moral, dar care avea sa conteze decisiv in economica meciului.

Pauza a reprezentat un sfetnic bun pentru jucatorul galez, care a revenit cu o alta fata de la cabine si a intors spectaculos rezultatul in favoarea sa.

E adevarat ca si Ronnie si-a facut viata grea prin ratarile mult prea usoare, astfel ca de la 3-0 englezul s-a trezit condus cu 5-3.

Ronnie nu a cedat in fata provocarii si a raspuns pe masura cu doua frame-uri legate, astfel ca s-a ajuns in jocul decisiv.

Williams a avut prima sansa la castigarea meciului, insa la scorul de 50-1 a ramas fara continuare dupa spargerea pachetului. Vizibil nervos, galezul a lovit puternic cu pamna in masa spre amuzamentul spectatorilor chinezi.

Fara prea multe optiuni, Williams a ales sa joace la siguranta lasandu-i pozitia la masa lui Ronnie. Acesta a jucat peste fata o bila rosie la care a cantarit indelung si Williams, aceasta fiind trimisa in buzunarul de mijloc din partea dreapta.

O'Sullivan avea sa ramana insa intr-o pozitie dificila la bila neagra, cu bila alba aproape lipita de aceasta, si in aceste conditii ratarea sansele de reusita la buzunarul superior drept erau reduse.

Ronnie a ratat si Williams a inchis meciul obtinand prima victorie in fata acestuia dupa 12 ani de amarnice infrangeri.

[news-110373]



Prea multa adrenalina strica: Ronnie O'Sullivan pierde dupa 12 ani in fata lui Mark Williams