Snooker

EXCLUSIV Ronnie O'Sullivan revine in Romania la inceputul lunii aprilie pentru un patrulater de vis cu Stephen Hendry, Steve Davis si Jimmy White

Dupa cele doua meciuri demonstrative sustinute in noiembrie la Bucuresti in compania campionului mondial Stuart Bingham, indragitul si talentatul Ronnie O'Sullivan revine in Romania la inceputul lunii aprilie pentru alte doua reprezentatii de gala.

De aceasta data Ronnie va participa la un patrulater alaturi de alte trei nume de legenda ale snookerului mondial: Stephen Hendry (de 7 ori campion mondial), Steve Davis (de 6 ori campion mondial) si Jimmy White (de sase ori finalist la Campionatul Mondial). 

Anuntul meciurilor care vor fi gazduite de Bucuresti a fost facut de Ronnie O'Sullivan la conferinta de presa sustinuta dupa semifinala cu Joe Perry de la Openul Galez.

Jason Francis, omul din spatele evenimentelor organizate sub marca Snooker Legends, a scris pe contul sau de Twitter informatia revenirii lui Ronnie O'Sullivan in Romania.

"Ronnie tocmai a anuntat show-urile noastre in Romania pe 2 si 3 aprilie, precum si un turneu in sase orase din China dupa Campionatul Mondial", a anuntat Francis.

Prezenta lui Ronnie O'Sullivan in Romania in 2 si 3 aprilie a fost confirmata de Adrian Thiess, omul care a facut posibila si prima prezenta a "Rachetei" in tara noastra, dar si de Marius Ancuta, unul dintre comentatorii de snooker ai postului Eurosport si unul dintre artizanii acestui sport in Romania.

Vom reveni cu amanunte despre cele doua zile de snooker care vor avea loc la Bucuresti, precum si cu informatii despre locul de desfasurare si bilete. 

[news-116703]



EXCLUSIV Ronnie O'Sullivan revine in Romania la inceputul lunii aprilie pentru un patrulater de vis cu Stephen Hendry, Steve Davis si Jimmy White