Alte Sporturi

Sala polivalenta din Bucuresti va fi gata in 2016

Promisiunea vine din partea edilului general Sorin Oprescu, care ii asigura pe bucuresteni si nu numai ca noua Sala Polivalenta existenta in plan a fi ridicata langa Arena Nationala va fi inaugurata in 2016. Romania a primit dreptul de a organiza la Bucuresti in 2017 Campionatele Europene de gimnastica, iar aceasta sala redusa acum doar la stadiu de macheta a facut obiectul candidaturii noastre.

"Sper sa terminam, saptamana viitoare, procedura de selectie, care, din cauza contestatiilor, a ajuns sa dureze putin peste sapte luni. Imediat ce va fi desemnat castigatorul, ne vom apuca de treaba. Apoi, asa cum v-am obisnuit - vezi exemplul Arenei Nationale, care a necesitat un ritm rapid de lucru, pentru a putea gazdui Finala UEFA Europa League, angajament asumat de Romania si dus la indeplinire cu succes de Primaria Municipiului Bucuresti -, vom intensifica munca in teren si in 2016 vom finaliza sala polivalenta", a spus Oprescu, citat intr-un comunicat remis, sambata, agentiei MEDIAFAX.

Potrivit edilului, sala va avea toate dotarile necesare pentru desfasurarea unui astfel de campionat in conditii ideale. "De altfel, asa cum s-a discutat cu federatiile de specialitate, acestea vor lua parte la toate deciziile privind set-up-ul salii si dotarile sportive", a mai spus Sorin Oprescu.

Sala polivalenta ar urma sa aiba o capacitate de 12.000 locuri.



Sala polivalenta din Bucuresti va fi gata in 2016