Rugby

Lynn Howells, antrenorul Romaniei, exulta dupa victoria cu Canada

Galezul Lynn Howells, antrenorul nationalei de rugby a Romaniei, a vorbit marti seara despre meciul castigat de Stejari in fata Canadei, cu 17-15, dupa cea mai importanta revenire din istoria Cupei Mondiale.

"O victorie entuziasmanta pentru echipa noastra. Nu am jucat foarte bine toate cele 80 de minute. Si din nou am pierdut un jucator, destul de repede. Asta a facut o mare diferenta. Dar asa cum am spus mereu despre devotamentul si determinarea jucatorilor mei, au facut-o din nou si au reusit sa castige meciul”, a spus Howells dupa meci, anunta Digi Sport.

Acesta mai considera ca meciul cu Canada a fost ca o semifinala pentru echipa Romaniei, iar meciul de duminica impotriva Italiei va reprezenta adevarata finala pentru noi la aceasta editie a Cupei Mondiale.

Acum trebuie sa jucam finala cu Italia. Meciul cu Italia urmeaza acum si este unul dificil pentru noi, dar lucrurile par ceva mai simple pentru ca am reusit acest rezultat mare azi", a adaugat Howells.

Romania a urcat pe locul patru in clasamentul Grupei D dupa victoria in fata Canadei, cu 4 puncte. Italia se afla pe locul trei, cu 5 puncte.

Cine castiga meciul de duminica termina grupa pe locul al treilea si obtine dreptul de a evoluat fara calificari la urmatorul turneu final gazduit de Japonia in 2019.

Meciul Romania-Italia este live text pe onlinesport.ro duminica de la ora 16:30 la Exeter.



Lynn Howells, antrenorul Romaniei, exulta dupa victoria cu Canada