Rugby

Alin Petrache candideaza pentru functia de presedinte al COSR

Alin Petrache, presedintele Federatiei Romane de Rugby, si-a depus dosarul de candidatura pentru functia de presedinte al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman.

„De cinci ani conduc Federatia Romana de Rugby, aici am reusit sa arat modelul de management sportiv in care cred acesta fiind locul in care am demonstrat cu fapte si cu rezultate, lucrurile bune pe care le pot face pentru sportul romanesc.  Sunt tanar, am energia, dar si pregatirea si experienta necesare pentru a conduce COSR. Eu nu vin intr-un loc in care trebuie sa invat meseria de la zero. Vin cu un proiect realizabil din primul minut, care continua lucrurile bune facute pana acum. Stiu ca putem relansa sportul romanesc daca muncim cu energie si mai ales cu inteligenta”, a declarat Alin Petrache.

Fostul capitan al echipei nationale de rugby a mai explicat ca atat in trecut, in cariera de sportiv, cat si in cea de manager sportiv, dar si in viitor, va miza pe munca in echipa.

In cazul in care va fi ales in functia de presedinte al COSR, Alin Petrache va renunta la calitatea de Deputat.

 „Am practicat un sport de echipa si am invatat sa lucrez in echipa. Doar asa am reusit sa adun laolalta sportivi, antrenori si specialisti, decidenti ai administratiei publice centrale si locale, parteneri internationali, sponsori si oameni obisnuiti. Desi  sunt deputat ales in Parlamentul Romaniei, in cazul in care voi primi increderea pentru a conduce COSR imi voi prezenta demisia din pozitia de deputat. Nu inainte de a depune spre dezbatere Legea Sportului, un proiect esential pentru dezvoltarea sportului de masa si a sportului de performanta. Sunt convins ca echipa pe care o las la FRR poate duce mai departe proiectele incepute impreuna”, a mai precizat Petrache.

[news-106238]

 



Alin Petrache candideaza pentru functia de presedinte al COSR