Liga 1

Dragomir spune ca Dinamo - Gaz Metan Medias se va disputa pe Arena Nationala

Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat, marti, ca partida Dinamo - Gaz Metan Medias, contând pentru etapa a XIX-a a Ligii I, se va disputa pe Arena Nationala, desi cu o zi înainte afirmase ca acest lucru nu este posibil, deoarece liga nu a fost informata la timp.
Dumitru Dragomir a spus luni ca Dinamo nu poate disputa meciul cu Gaz Metan pe Arena Nationala deoarece nu a informat liga din timp de schimbarea stadionului, însa Nicolae Badea a precizat ca echipa sa este confruntata cu o forta majora, iar regulamentul nu o obliga sa anunte LPF. Dragomir a declarat la Radio Gsp ca, potrivit regulamentului, Dinamo ar fi trebuit sa anunte LPF cu cel putin sapte zile înainte meciului de intentia de schimbare a locului de desfasurare si ca risca sa piarda meciul la masa verde pentru ca nu a facut-o.

"Conform regulamentului, noi suntem de acord ca Dinamo - Gaz Metan Medias sa se dispute pe Arena Nationala. Noi nu suntem dusmanii fotbalului, iar daca Mediasul este de acord, atunci tot scandalul se naruie", a declarat, marti, la Digi Sport, Dumitru Dragomir.

Dupa ce oficialii FC Rapid au solicitat LPF, într-un mesaj publicat pe pagina oficiala de Facebook a clubului, sa respecte regulamentul si sa nu permita schimbarea locului de disputare a partidei de pe stadionul Dinamo pe Arena Nationala, Dragomir a precizat: "Când vor fi ei la LPF în locul meu, atunci sa îmi dea indicatii. Pâna atunci eu conduc Liga. Totul este la latitudinea organizatorului, adica a LPF".

Oficialii rapidisti amintesc de partida cu FC Brasov, din cadrul etapei a VI-a a Ligii I, pe care formatia condusa de Razvan Lucescu a fost obligata sa o dispute pe arena din Regie pentru ca regulamentul nu i-a permis sa schimbe locul de desfasurare cu mai putin de 7 zile înainte, chiar daca la momentul respectiv încheiase contractul de închiriere a Stadionului Giulesti cu CS Rapid.

"Speram ca Liga sa judece cu aceeasi unitate de masura. Când am fost în situatia în care este Dinamo acum, nu ni s-a permis sa jucam în Giulesti, invocându-se faptul ca am comunicat intentia noastra prea târziu si am fost obligati sa disputam meciul cu FC Brasov în Regie. Suntem convinsi ca regulamentul e acelasi pentru toate echipele, indiferent de numele si tutela lor", se mentioneaza pe pagina de Facebook a FC Rapid.

Partida Dinamo - Gaz Metan Medias, contând pentru etapa a XIX-a a Ligii I, se va disputa, sâmbata, de la ora 20.20.

Mediafax


Dragomir spune ca Dinamo - Gaz Metan Medias se va disputa pe Arena Nationala