Alte Sporturi

O nunta pe terenul de fotbal doar in Romania se putea organiza

Gilortul Targu Carbunesti este o echipa de Liga a 4-a de care n-a auzit probabil nimeni pana acum nici macar in Romania, insa nimic nu va mai fi la fel dupa cele intamplate la finalul saptamanii pe care am incheiat-o recent.

Si aceasta nu pentru ca jucatorii respectivei formatii de fotbal s-ar fi remarcat intr-un mod cu totul iesit din comun, ci pentru ca edilul localitatii Targu Carbunesti a luat o decizie care a facut inconjurul lumii prin intermediul agentiilor internationale de presa.

Echipa locala a fost nevoita sa-si dispute meciul de acasa la 40 de kilometri distanta din cauza nuntii fiicei primarului Mihai Mazilu.

Acesta a hotarat sa instaleze un cort pentru petrecerea nuntasilor chiar pe terenul de fotbal, neexistand un alt loc special amenajat in care sa incapa cei 500 de invitati, anunta agentia Associated Press.

Cei de la echipa de fotbal anuntasera Federatia Romana de Fotbal cu trei saptamani inainte despre imposibilitatea de a-si disputa meciul cu AS Stejari pe propria arena.

N-a fost nicio problema pentru cei din Targu Carbunesti in a se impune cu 7-1 chiar si la 40 de kilometri departare de casa. 

Cu atat mai putin pentru nuntasi care au petrecut pana dimineata in cortul special amenajat pe terenul de fotbal.

Mihai Mazilu este primar in Targu Carbunesti din 2008.



O nunta pe terenul de fotbal doar in Romania se putea organiza