Handbal

Victorie de moral pentru HCM Baia Mare inaintea duelului cu Viborg

Campioanele de la HCM Baia Mare au castigat duelul de pe teren propriu cu brasovencele de la Corona, scor 25-21, dar meciul a fost extrem de echilibrat in prima parte.

Corona a condus aproape in permanenta in primele 20 de minute, dar de la 8-7 nu au mai marcat niciun gol timp de zece minute.

Astfel, HCM Baia Mare a preluat controlul (13-8), pentru ca in partea secunda sa se distanteze la 17-10 si 22-15.

Pe final Corona a incercat o revenire spectaculos si s-a apropiat la trei lungimi diferenta (24-21). Baia Mare a gestionat bine finalul partidei si, cu acel 5% acordat gazdelor din partea arbitrilor, a trecut linia de sosire victorioasa.

Pentru formatia lui Tonje Tiselj a fost ultima repetitie inaintea duelului cu Viborg din Liga Campionilor, iar HCM are nevoie de victorie in deplasare pentru a spera la prinderea in extremis a unui loc in sferturile de finala.

HCM ocupa ultimul loc in Grupa 2 principala, cu 2 puncte, dar locul patru ocupat in prezent de Metz (4 puncte este la indemana

De asemenea, Corona va juca acasa cu rusoaicele de la Astrahan in returul optimilor Cupei EHF in incercarea de a remonta o diferenta de 11 goluri dupa infrangerea din tur.

Buget diminuat

In alta ordine de idei, HCM Baia Mare a primit o veste neplacuta din partea autoritatilor locale, care au decis diminuarea la jumatate a bugetului alocat sectiei de handbal.

Astfel, pentru HCM Baia Mare vor mai fi alocati doar 4 milioane de lei noi.



Victorie de moral pentru HCM Baia Mare inaintea duelului cu Viborg