Handbal

Tripla lui CSM, "un vis"

Antrenorul echipei de handbal feminin CSM Bucuresti, Kim Rasmussen, a declarat, sambata, intr-o conferinta de presa, ca performanta echipei sale a de a castiga si Cupa Romaniei, dupa campionat si Liga Campionilor, e ca un vis.

'E un vis. Speram la doua trofee, dar sa castigam trei este incredibil. (HCM) Roman a jucat bine. Eram pregatiti de vacanta, dar ele au jucat bine. Inca nu am vorbit cu fetele despre plecarea mea, voi vorbi. Nimeni nu va uita ce am facut si cred ca nici Hollywood-ul nu putea scrie aceasta poveste mai bine. Am luat decizia de a pleca acum mult timp. M-am simtit bine aici. Pe viitor cred ca CSM va continua sa joace bine pentru ca are o echipa foarte buna. Incheiem in top si va fi un moment trist. Sunt mandru de ce am facut aici si nu voi uita niciodata ce am facut aici', a declarat Kim Rasmussen.

In aceeasi conferinta de presa, jucatoarea Cristina Varzaru (CSM Bucuresti) a spus ca meciul din finala Cupei Romaniei cu HCM Roman a fost mai greu decat se astepta.

'A fost mai greu decat ne-am fi dorit. Am avut un adversar pe cinste, care a dat tot ce a avut mai bun. Le felicit echipa, au jucat bine si azi si ieri si cei care ne-au urmarit au avut ce vedea. A fost mai greu sa ne motivam, dar oricat de obosit esti, o finala e o finala. Nu ma gandeam ca la varsta mea mai castig si Liga Campionilor, dar stiu cat am muncit si sper sa mai castig cat mai multe', a declarat Cristina Varzaru.

Sursa: Agerpres



Tripla lui CSM, "un vis"