Handbal

Oltchim este interesata de portarul Paula Radulescu

Vicepresedintele clubului Oltchim Ramnicu Valcea, Petre Berbecaru, a precizat, miercuri, ca gruparea de handbal este interesata de achizitionarea portarului Paula Radulescu, componenta a echipei nationale, transmite corespondentul MEDIAFAX.
n conditiile in care titulara postului de portar la Oltchim, Luminita Hutupan Dinu, se va retrage la finele acestui campionat, iar celelalte doua sportive din poarta formatiei, Andreea Smedescu si Tereza Tamas, nu au destula experienta, Oltchim este in cautarea unui portar pentru sezonul viitor. Cele mai mari sanse pentru a semna cu Valcea le are Paula Radulescu, care evolueaza in acest moment la Podravka Koprivnika, formatie calificata in grupele principale ale Ligii Campionilor.

Contractul Paulei Radulescu expira in aceasta vara, negocierile decisive urmand sa aiba loc dupa ce Oltchim termina parcursul in aceasta editie a Ligii Campionilor. "Am mai discutat cu Paula si inainte, noi speram sa o convingem sa vina la noi. Oricum, in tara variantele sunt putine, nu sunt portarite de mare valoare. Vom trata din nou cu ea dupa ce se termina Liga Campionilor, asa a si ramas la ultimele discutii pe care le-am avut", a declarat Petre Berbecaru.

Vicepresedintele de la Oltchim a comentat, de asemenea, situatia din grupa a doua principala a Ligii Campionilor, din care face parte si Oltchim, mentionand ca este putin probabila o surpriza la meciul dintre ETO Gyor si Krim Ljubljana, din penultima etapa: „Situatia este mult diferita fata de sezonul trecut. Sa zicem ca cei de la Gyor ar dori sa mearga in semifinale cu Ljubljana, nu cu noi. Dar cine spune ca si noi, si Gyor ne calificam si ne intalnim iar in finala? Apoi, sa fim sinceri, Krim ar avea sanse minime si cu Viborg si cu Hypo Viena. Nu cred ca ungurii risca totul pe ultimul meci. Cine le garanteaza ca noi nu vom juca foarte bine, ei vor prinde un meci mai slab si noi invingem si ei raman acasa? Eu nu cred intr-o conspiratie, cred ca Oltchim si Gyor merg in semifinale".

Dupa patru partide jucate in grupa a doua principala a Ligii Campionilor, prima pozitie este ocupata de Gyor ETO, cu cinci puncte, aceasta fiind urmata de Oltchim (4 puncte), Krim (4 puncte) si Buducnost (3 puncte).

Pentru a fi sigura de calificarea in semifinalele competitiei, Oltchim are nevoie de victorie in meciul de duminica de pe teren propriu cu Buducnost, dar si ca liderul Gyor sa invinga Krim, in aceeasi zi.

CS Oltchim va pune de joi in vanzare biletele pentru meciul de duminica impotriva formatiei Buducnost Podgorica. Delegatia din Muntenegru va ajunge in Ramnicu Valcea sambata dimineata, impreuna cu o galerie formata din aproximativ 80 de persoane.

Mediafax



Oltchim este interesata de portarul Paula Radulescu