Handbal

HCM Baia Mare castiga in ultima secunda cu Fleury in deplasare

Echipa HCM Baia Mare a facut un pas urias spre sferturile de finala ale Ligii Campionilor la handbal feminin dupa victoria obtinuta, duminica, in deplasare cu Fleury din Franta.

Baimarencele au castigat, cu 18-17, cu un gol marcat in ultima secunda prin Alison Pineau, aceasta dupa ce Fleury a avut atacul si a ratat la 17-17, cu 52 de secunde ramase pana la final.

Baia Mare si-a facut meciul greu si a preluat conducerea pentru prima data in partea secunda. Cu trei goluri la rand, vicecampioana Romaniei izbutea sa intoarca rezultatul de la 13-14 in minutul 52.

Au urmat trei atacuri consecutive ratate de HCM si Fleury a revenit la conducere pe tabela, scor 17-16, cu doua minute ramase pana la final.

Ultimele zeci de secunde au fost extrem de tensionate, dar pana la urma HCM a obtinut o victorie prin care se mentine in cursa pentru sferturi.

Cu acest al patrulea succes consecutiv, HCM Baia Mare ocupa locul patru in prima grupa principala, cu 8 puncte, dupa Rostov Don (15 puncte), Ferencvaros (10) si Larvik (8).

Pe 19 februarie, in penultima etapa, HCM Baia Mare primeste vizita codasei Thuringer (1 punct).

Marcatoarele de la HCM Baia Mare in meciul cu Fleury: 

Lois Abbingh - 6 goluri, Katarina Jezic - 4, Allison Pineau - 3, Alexandra Do Nascimento - 2, Melinda Geiger - 1, Ana-Maria Tanasie - 1, Gabriela Perianu - 1.

Paul Ungureanu a avut o noua evolutie incantatoare in poarta, reusind sa pareze si trei aruncari de la 7 metri care in final au cantarit decisiv in economia rezultatului final.

sursa foto: facebook.com/hcm.baiamare.official



HCM Baia Mare castiga in ultima secunda cu Fleury in deplasare