Handbal

Cutremur la Baia Mare. Echipele de handbal ar putea fi retrase din competitii

Oficialitatile locale din Baia Mare au anuntat, joi, ca exista pericolul retragerii echipelor de handbal HCM (fete) si Minaur (baieti) din competitii dupa o descindere de procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie.

“A fost o ridicare de documente care au legatura cu clubul de handbal fete si baieti, adica HCM Minaur Baia Mare si HCM Baia Mare. Este o solicitare a DNA”, a declarat Catalin Chereches, primarul municipiului Baia Mare, pentru Mediafax.

“Inteleg ca tara asta se doreste una a fi de oameni bolnavi, nu de oameni sanatosi. Se va ajunge sa retragem echipele din Liga Nationala, Liga Campionilor, la rugby la fel, daca asta se doreste, pentru ca daca suspendam finantarile de la primarie, acolo se va ajunge”, a adaugat edilul din Baia Mare.

Acesta considera ca performantele din ultimii ani obtinute prin sport au deranjat la nivel national si pune actiunea DNA pe seama acestei ipoteze creionate.

DNA a efectuat nu mai putin de 12 perchezitii, joi, la Primaria Baia Mare, la sediul clubului de handbal HCM si la sediul mai multor firme si locuinte sub suspiciunea savarsirii unor fapte de coruptie.



Cutremur la Baia Mare. Echipele de handbal ar putea fi retrase din competitii