Handbal

CSM Bucuresti revine spectaculos si castiga in fata lui Midtjylland

Campioanele de la CSM Bucuresti s-au revansat, vineri seara, intr-o Polivalenta arhiplina pentru esecul cu Vardar de saptamana trecuta si au obtinut cea dintai victorie in Grupa 2 princiapala a Ligii Campionilor.

Un meci deloc usor pentru jucatoarele pregatite de Kim Rasmussen contra danezelor de la FC Midtjylland, acestea aflandu-se in avantaj la pauza (12-10).

Abia dupa minutul 45 CSM Bucuresti a inceput sa puna stapanire pe joc si s-a instalat la conducere, reusind in final sa castige la doua goluri diferenta, scor 24-22.

Isabelle Gullden a fost din nou cea mai buna marcatoare pentru CSM Bucuresti, cu 9 goluri, urmata de Iulia Curea (4), Rodrigues Belo (3), Linnea Torstensson (2), Aurelia Bradeanu, Maria Fisker, Oana Manea, Martin Berenguer si Pessoa De Oliveira (1).

Johanna Ahlm a fost golgetera lui Midtjylland, cu 7 reusite.

Cu acest succes CSM Bucuresti le-a egalat la puncte pe Gyor si Buducnost, primele doua clasate, dar echipe care au un meci mai putin disputat. Cele doua joaca duminica: Buducnost acasa cu Vardar, iar Gyor in deplasare cu Savehof.

Aproape 4000 de spectatori au luat loc la acest meci in tribunele Salii Polivalente din Bucuresti. Mai precis 3845.



CSM Bucuresti revine spectaculos si castiga in fata lui Midtjylland