Handbal

CALCULE Romania a ratat semifinalele Campionatului European de Handbal pentru un singur gol primit in ultima secunda

Grupele principale de la Campionatul European de Handbal feminin s-au incheiat. Tragand linie, Romania a terminat pe pozitia a cincea in grupa, insa egalul cu Danemarca a fost cel care ne-a aruncat in afara semifinalelor. La finalul europeanului de handbal, echipa noastra a incheiat competitia pe locul 9.

Romania si Danemarca au inregistrat singurul rezultat de egalitate din Grupa Principala I, un 29-29. A mai fost unul si in cea de-a II-a. 

Acest lucru a dus pana la urma ca Romania sa termine cu 5 puncte, pe locul 5, in conditiile in care, daca le batea pe daneze, sa incheie pe pozitia a doua, cu sase puncte.

Victoria cu Danemarca, negata pe final dupa ce tricolorele avusesera doua goluri avans, ar fi facut ca Romania sa fi adunat 6 puncte in grupa si, gratie golaverajului superior si victoriilor directe, sa surclaseze pentru locul al doilea echipele Spaniei si Ungariei, care au terminat de asemenea cu 6 puncte.

Romania a fost egalata de Danemarca in ultima secunda de joc, dupa ce elevele lui Tadici condusesera cu un avans de doua puncte pe durata ultimelor patru minute de joc. 



CALCULE Romania a ratat semifinalele Campionatului European de Handbal pentru un singur gol primit in ultima secunda