Handbal

A doua victorie pentru CSM Bucuresti in Liga Campionilor. HCM Baia Mare pierde acasa

Campioana Romaniei, CSM Bucuresti, a obtinut viner seara in deplasare al doilea succes consecutiv in grupele Ligii Campionilor.

Handbalistele bucurestene s-au impus de o maniera categorica pe terenul suedezelor de la IK Savehof, cu 28-17, dupa ce la pauza conduceau cu 13-9.

CSM Bucuresti s-a impus si saptamana trecuta, la debutul in competitie, pe teren propriu contra polonezelor de la Lublin, insa adevaratul test va veni abia peste o saptamana.

In Sala Polivalenta din Bucuresti va veni puternica formatie muntenegreana Buducnost Podgorica, echipa care a trecut in deplasare de MSK Lublin cu 31-23.

Dus rece pentru HCM Baia Mare

Tot vineri a evoluat si vicecampioana Romaniei, HCM Baia Mare, formatie care a intalnit pe teren propriu replica puternicei Larvik din Norvegia.

Echipa din Baia Mare a avut un start promitator de partida si a condus in primele minute cu 3-1 si 6-3 (min.8), dar apoi Larvik a trecut la carma meciului si, dupa cateva contraatacuri devastatoare, a pus definitiv stapanire pe joc.

La pauza Larvik a intrat la cabine cu avantaj de cinci goluri (19-14), mentinand apoi avansul in partea secunda. Abia pe final baimarencele s-au apropiat la trei lungimi, 27-30 (min.58), pentru a termina la doua goluri in spate, scor 29-31.

HCM Baia Mare debutase in noul sezon al grupelor Ligii Campionilor cu victorie pe terenul slovenelor de la Krim Mercator Ljubljana, scor 33-27.

Pentru HCM Baia Mare urmeaza meciul cu formatia rusa Rostov, cea care in prima runda a invins pe Larvvik chiar in Norvegia, cu 27-21.

sursa foto: ehfcl.com



A doua victorie pentru CSM Bucuresti in Liga Campionilor. HCM Baia Mare pierde acasa