Alte Sporturi

Dopaj in masa la kaiac-canoe: Toti sportivii loturilor nationale au luat meldonium

Dezastru pentru sportul romanesc dupa ce toti sportivii loturilor nationale de seniori la kaiac-canoe, inclusiv cei calificati la Jocurile Olimpice de la Rio, au fost depistati pozitiv cu meldonium.

Pe langa cei opt sportivi care ar fi trebuit sa ne reprezinte la Jocurile Olimpice din aceasta vara, intreg lotul masculin si cel feminin de seniori..

"In afara celor doi prinsi anterior, mai sunt alti 7 sportivi calificati la Rio din lotul de kaiac canoe care au fost depistati pozitiv cu meldonium. Este o tragedie pentru sport si o veste dezarmanta. Vom demara o ancheta, pentru ca noi credem ca sunt oameni din anturajul sportivilor care le furnizeaza acest medicament", a declarat Ioan Dobrescu, secretarul general al COSR, pentru TVR.

In alta ordine de idei, atleta Daniela Stanciu care ar fi trebuit sa ne reprezinte la Rio in proba de saritura in inaltime a fost prinsa dopata cu aceeasi substanta.

Mirela Lavric (atletism), Mihai Donisan (atletism), Claudia Stef (atletism) si Eva Tofalvi (Biatlon) au fost depistati pozitiv de asemenea cu meldonium.

[news-119402]



Dopaj in masa la kaiac-canoe: Toti sportivii loturilor nationale au luat meldonium