Ciclism

Clasari importante pentru Eduard Grosu si Andrei Nechita

Rutierul Eduard Grosu s-a clasat pe locul 28, duminica, in Marele Premiu al Coastei Etrusce, prima cursa de o zi desfasurata in acest an in Italia.

Grosu a ajuns la final cu o intarziere de 45 de secunde in urma invingatorului Grega Bole din Slovenia, chiar liderul echipei sale Nippo-Vini Fantini.

Doi italieni au completat podiumul, Francesco Gavazzi de la Androni-Sidermec si Diego Ulissi de la Lampre-Merida.

La final au ajuns 92 de ciclisti.

Tusnad Cycling Team, cu sase oameni la finalul Turului Comunitatii Valenciene

Echipa din Tusnad, singura formatie romaneasca in UCI Continental Tour, a ajuns cu sase din opt oameni la finalul Turului Comunitatii Valenciene, cursa pe etape desfasurata in Spania.

Duminica, in ultima etapa in linie a competitiei, Andrei Nechita fostul campion national al Romaniei s-a clasat pe locul 27, terminand in acelasi timp cu invingatorul Stijn Vanderbergh de la Etixx-Quick Step.

Olandezul Wouter Poels de la Sky a obtinut victoria la general cu 46 de secunde avans in fata spaniolului Luis Leon Sanchez de la Astana. Podiumul a fost completat de Benat Intxausti de la Sky.

Cel mai bine clasat rutier de la Tusnad Cycling Team a fost spaniolul Martin Lestido, locul 71, la 10 minute si 21 de secunde fata de invingator.

Dintre romani Nechita a venit cel mai bine, pe 119, la 22 minute si 7 secunde.



Clasari importante pentru Eduard Grosu si Andrei Nechita