Box

Vedetele Local Kombat se bat in scopuri umanitare la gala “Romania vs Restul Lumii” de la Ploiesti

Sportivii din 8 tari care vor lupta sambata seara, in Sala Sporturilor din Ploiesti, in gala Local Kombat “Romania vs Restul Lumii”, au demarat si o actiune umanitara, urmand sa se implice in strangerea de fonduri lansata de Primaria Ploiesti pentru Spitalul de Pediatrie.

“In conditiile in care evenimentul va fi transmis in direct in peste 80 de tari de pe 5 continente, am stabilit ca putem veni in sprijinul autoritatilor prin promovarea contului fundatiei Copiii Nostri, cea care se ocupa de colectarea de fonduri pentru viitorul spital. Astfel, pe grafica de televiziune, dar si comentatorii din toate tarile ii vor ruga pe telespectatori sa puna umarul la dezvoltarea acestei unitati medicale”, a declarat presedintele Superkombat, Eduard Irimia.

Campania umanitara va fi prezentata din ring de una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune din Romania, Dana Savuica, aceasta urmand sa fie gazda galei Local Kombat “Romania vs Restul Lumii” alaturi de australianul Samuel Gazis. “Am considerat ca este o ocazie buna pentru a veni in ajutorul celor mici, ei au cea mai mare nevoie de acest spital. In plus, dupa discutia cu Eduard Irimia, am ramas impresionata de proiectul Superkombat, este cu siguranta produsul romanesc cu cea mai mare expunere la nivel international si sunt mandra ca ma alatur echipei”, a spus si Dana Savuica.

Fundatia Primariei Ploiesti, “Copiii nostri”, a demarat un amplu program de strangere de fonduri intitulat “Pentru Bine Copiilor”. Toti banii colectati prin acest program vor fi alocati pentru sprijinirea infiintarii, dotarii si functionarii “Spitalului Copiilor” – viitorul  spital public de urgenta pentru copii – care va fi dat in folosinta in vara anului 2015.

Spitalul Copiilor va functiona in imobilul situat in Piata Eroilor nr 1 A, vis-a-vis de Catedrala Sfantul Ioan Botezatorul, imobil pe care cea mai mare companie din Romania, Petrom OMV, l-a cedat cu titlu gratuit Consiliului Local al municipiului Ploiesti printr-un contract de sponsorizare semnat in decembrie 2012. Cei care vor sa ajute la infiintarea spitalului o pot face accesand Fundatia Copiii Nostri – Piata Eroilor, numarul 1A, 100066, Ploiesti, CIF 31291090, Cont IBAN: RO88BTRLRONCRT0206047801, Banca Transilvania, Sucursala Ploiesti

Biletele pentru Local Kombat New Heroes “Romania vs Restul Lumii”, eveniment care deschide sezonul 2014 al circuitului mondial Superkombat, costa 30 de lei si pot fi achizitionate de la casele Salii Sporturilor din Ploiesti. Evenimentul va fi transmis sambata, de la ora 21:30, in direct, in Romania, de Sport.ro si in reluare pe Pro TV, in timp ce la nivel global va putea fi urmarit pe Eurosport, urmand sa acopere peste 80 de tari de pe 5 continente. Printre sportivii romani care vor urca in ring se numara ploiesteanul Amansio Paraschiv, Ionut Atodiresei si Bogdan Stoica.



Vedetele Local Kombat se bat in scopuri umanitare la gala “Romania vs Restul Lumii” de la Ploiesti