Box

Superkombat se extinde la nivel global

Promotorul Eduard Irimia,presedintele circuitului Superkombat, va anunta, marti, de la ora 12:00, in cadrul unei conferinte de presa, care va avea loc la Trickshot Restaurant/Bowling din cadrul Promenada Mall, lansarea celui mai indraznet proiect al sportului romanesc din ultimii ani. Invitat special al conferintei de presa va fi actorul australian Costas Mandylor, celebru pentru rolul principal din filmele horror Saw, mare fan al circuitului lansat in Romania.

Lansata in Romania in urma cu trei ani si jumatate, ca urmasa a Local Kombat, promotia Superkombat, ale carei confruntari se desfasoara pe reguli K-1, este in acest prezent lider european in aceasta nisa ca si acoperire pe partea de televiziune, toate evenimentele organizate sub bagheta promotorului roman avand vizibilitate pe intreg teritoriul continentului. De altfel, in total, fani din 90 de tari pot urmari in direct sau inregistrate galele Superkombat.

Dupa ce a organizat 20 din cele 24 de World Grand Prix-uri in tara, oferind vizibilitatea Romaniei in sute de milioane de case de pe 5 continente, Irimia este pregatit sa lanseze planul de expansiunea globala prin care promotia infiintata de el in 2011 sa poata reprezenta Romania in toate colturile planetei. 

Primul pas a fost facut in septembrie, atunci cand Superkombat World Grand Prix V a avut loc in premiera in patria kickboxului, Olanda, iar pe viitor sportivi precum Catalin Morosanu, Benjamin Adegbuyi, Andrei Stoica, Bogdan Stoica sau Raul Catinas vor lupta pentru tricolor in cele mai importante orase ale lumii.

La conferinta de presa de marti, alaturi de presedintele Eduard Irimia si Costas Mandylor vor fi prezenti si detinatorul centurii mondiale, Andrei Stoica, si Bogdan Stoica, ambii luptatori fiind anuntati in programul urmatoarei gale Superkombat, care va avea loc in premiera in Elvetia, la Geneva.



Superkombat se extinde la nivel global