Box

Lucian Bute vrea titlul mondial in 2015

Pugilistul Lucian Bute anunta ca in 2015 isi propune sa redevina campion mondial, insa lasa un mare semn de intrebare cu privire la revenirea sa in ring.

Bute a scris pe Facebook ca "anul 2015 continua cu schimbarile demarate anul trecut" si precizeaza ca "obiectivele raman la fel: titlul mondial, meciuri cu adversari de top si revansa la infrangerile suferite in cariera".

Lucian Bute ar fi trebuit sa urce in ring pe 6 decembrie 2014, in gala de la Montreal, impotriva argentinianului Roberto Bolonti, insa o accidentare suferita la spate in ultimul moment a dus la anularea meciului.

Bute, 34 de ani, a boxat ultima data la 19 ianuarie 2014, la Montreal, cand a pierdut la puncte in fata canadianului de origine haitiana Jean Pascal, intr-un meci contand pentru centurile WBC Diamond si NABF la categoria semigrea.

Pentru Bute tinta anului 2015 ramane tot categoria semigrea, iar potrivit speculatiilor aparute in ultima perioada in lumea boxului retragerea dinaintea meciului cu Bolonti ar fi fost una deliberata, pentru a-i permite pugilistului nostru sa atace in acest an un meci mult mai important cu danezul Mikkel Kessler.



Lucian Bute vrea titlul mondial in 2015