Box

Lucian Bute a ratat meciul carierei

Lucian Bute ar fi putut fi protagonistul unui meci extrem de interesant, dar nu se accidenta si participa la lupta de revenire de pe 6 decembrie, contra argentianianului Roberto Bolonti. Presedintele Interbox, Jean Bedard, a oferit detalii despre accidentarea suferita luni seara de roman, dar si despre meciul care avea sa il readuca in elita boxului, unul care probabil nu va mai avea loc. 

"Nu stiu cat de grava este accidentarea. Am vorbit cu Lucian si mi-a explicat ce s-a intamplat. Din cate am inteles, s-a accidentat la spate in repriza a saptea a unui meci simulat de 12 runde, dar a decis sa continue in ciuda durerii. A doua zi, din cauza inflamarii, nu mai putea ridica bratele si nu mai putea lovi. Este ghinion. Cand va reveni in Quebec va fi supus unor teste medicale pentru a putea intelege ce s-a intamplat. Cariera lui Bute se baza mult pe rezultatul meciului din 6 decembrie. El este un baiat sanatos, care se antreneaza mult si are grija de el. Daca avea dureri cronice de spate, l-as fi auzit spunand ceva, dar este ceva nou. Cred ca este pur si simplu ghinion", a afirmat Bedard in presa din Canada, citat de Mediafax.

O stire publicata de Radio Canada marti anunta ca Bute a ratat un meci foarte important, cu Mikkel Kessler. Intalnirea era mediata tot de Bedard, care spera sa il convinga pe Kessler, nimeni altul decat cvadruplu campion mondial la categoria supermijlocie , cel care a reunit de trei ori centurile WBAsi WBC, pentru ca poi sa castige din nou la WBC.

"Antamasem deja discutiile cu cei din echipa lui Kessler pentru un meci in primavara. Ramasese ca ne auzim dupa gala din 6 decembrie, insa aceasta nu va mai avea loc", a spus Bedard.

Lucian Bute a anuntat luni noapte ca trebuie sa anuleze meciul de pe 6 decembrie din cauza unei accidentari.

[news-110753]



Lucian Bute a ratat meciul carierei