Box

Jo Jo Dan, victorie la puncte in fata lui Kevin Bizier

Pugilistul nostru Ion Ionut, alias Jo Jo Dan, l-a invins vineri noapte la puncte pe Kevin Bizier pentru a doua oara in cariera intr-un meci din Quebec printr-o decizie impartita la puncte si a obtinut astfel dreptul de a lupta in 2015 pentru centura mondiala IBF la categoria semimijlocie.

Decizia celor trei judecatori de margine a fost impartita, doi dintre acestia acordandu-i victoria lui Jo Jo Dan, in timp ce un al treilea l-a vazut invingator pe Bizier.

Cardul meciului a aratat la finalul rundelor programate urmatorul scor: 115-112 pentru Jo Jo Dan, 114-113 pentru Bizier si 114-113 pentru Jo Jo Dan.

Asadar, victorie la puncte dupa un meci foarte strans, a doua infrangere pe care Ion Ionut o provoaca lui Kevin Bizier.

Prima parte a meciului a fost una de tatonar, cu Jo Jo Dan controland lupta de la distanta si un Bizier mai mult pe calcaie, insa canadianul l-a surprins pe boxerul nostru in primele secunde ale rundei a 7-a.

Jo Jo Dan a fost trimis la podea, dar si-a revenit rapid si din acel moment a inceput sa controleze disputa fiind castigator in majoritatea schimburilor de lovituri.

Pentru Jo Jo Dan este a 33-a victorie in boxul profesionist din 35 de lupte, iar in 2015 pugilistul nostru stabilit de 10 ani in Canada va fi challenger obligatoriu la centura mondiala IBF a categoriei semimijlocii, centura detinuta de britanicul Kell Brook.

[news-111487]



Jo Jo Dan, victorie la puncte in fata lui Kevin Bizier