Box

Jo Jo Dan in fata meciului vietii pentru atacarea titlului mondial

Pentru Ion Ionut, pugilistul roman cunoscut in boxul profesionist sub apelativul de Jo Jo Dan, vineri noapte va fi una extrem de importanta pentru viitorul carierei sale.

Ion Ionut il intalneste pentru a doua oara in cariera pe Kevin Bizier intr-o lupta a carei miza este reprezentata de obtinerea unui loc pentru un meci de titlu mondial la categoria semimijlocie in limitele categoriei IBF.

Cei doi s-au mai intalnit in 2013 in ceea ce presa canadiana a anuntat la vremea respectiva ca fiind lupta anului, iar victoria a fost obtinuta de Ion Ionut.

Pugilistul nostru spune ca este pregatit pentru orice tip de meci, chiar si pentru un razboi total in ring.

“Eu sunt pregatit pentru orice si depinde doar de el ce fel de meci vrea sa avem. Daca vrea sa ne luam la bataie, atunci o vom face si acest meci va fi un razboi. Daca vrea sa boxam, atunci vom boxa”, a spus Ionut.

In eventualitatea unei victorii, Ionut va fi promovat automat challenger la centura mondiala IBF a categoriei semimijlocii, centura care in prezent atarna la braul britanicului Kell Brook.

Ion Ionut, 33 ani, este cu trei ani mai varstnic decat Bizier, iar in 2014 boxerul nostru a urcat o singura data in ring, contra polonezului Lukasz Janik pe care l-a invins prin KO tehnic.



Jo Jo Dan in fata meciului vietii pentru atacarea titlului mondial