Box

Fost campion mondial la box ucis intr-un jaf armat

O'Neil Bell, un fost pugilist in varsta de 40 ani, a fost ucis miercuri noapte in urma unui jaf armat petrecut in orasul Atlanta din statul american Georgia.

Fost campion mondial in versiunile WBC, WBA si IBF, Bell a fost gasit fara suflare alaturi de un alt barbat care insa a supravietuit atacului.

Acesta a povestit anchetatorilor ca au fost jefuiti in timp ce coborau dintr-un autobuz. Politia americana crede, dupa primele cercetari ca a fost vorba de doi atacatori. Bell a decedat pe loc.

Poreclit “Supernova”, O'Neil Bell era de origine jamaicana si in 2006 s-a incoronat campion mondial la categoria semigrea, dupa ce l-a invins prin KO pe francezul Jean-Marc Mormeck la Madison Square Garden din New York. Un an mai tarziu francezul si-a luat revansa pe teren propriu, dar Bell a contestat decizia fiind nemultumit de arbitraj.

Bell a avut in cariera 27 de victorii (25 prin KO), patru remize si o singura infrangere. Ultima sa lupta in ring a avut loc in decembrie 2011, cand l-a facut KO pe Rico Cason in chiar prima repriza.



Fost campion mondial la box ucis intr-un jaf armat