Box

Floyd Mayweather i-a acordat revansa lui Maidana

Campionul mondial neinvins Floyd Mayweather Jr. va reveni in ring in luna septembrie cand a decis sa-i acorde revansa lui Marcos Maidana.

Meciul celor doi este programat pe 13 septembrie in MGM Grand din Las Vegas, locul obisnuit unde Mayweather isi disputa galele profesioniste.

Argentinianul Maidana l-a testat serios pe Mayweather la prima confruntare a lor si astfel a castigat respectul americanului.

“Marcos Maidana este un luptator tare si mi-a oferit prima data o lupta in care a trebuit sa muncesc din greu pentru victorie. Stilul lui este unul dificil, insa experienta mea superioara imi va oferi avantajul suficient pentru a castiga. Nu sunt genul care sa acord a doua sansa in ring, dar vreau sa le ofer fanilor ceea ce vor sa vada”, a spus Mayweather.

De cealalta parte, Maidana a spus la randul sau: “Lupta cu Mayweather este singura care ma mai motiveaza in acest moment. Am dovedit deja ca nu-mi pasa de cine se afla in fata mea si am fost aproape sa pun capat invincibilitatii sale data trecuta, iar pe 13 septembrie nu va mai scapa neinvins”.



Floyd Mayweather i-a acordat revansa lui Maidana