Box

Confruntarea dintre Mayweather si Pacquaio decisa in pauza unui meci din NBA

Lumea intreaga a fost luata prin surprinderea de stirea conform careia Floyd Mayweather si Manny Pacquaio au batut in cele din urma palma pentru un meci al meciurilor in aceasta primavara.

Privita ca o confruntare a titanilor boxului mondial profesionist, intalnirea dintre cei doi a fost anticipata de cinci incoace si pana la urma cei doi au gasit numitorul comun.

Este interesant cum s-a ajuns la o intelegere, dincolo de aspectele financiare atat de importante in boxul profesionist.

Intamplarea a facut ca cei doi, mari fani ai baschetului spectacol din NBA, sa se afle in aceeasi sala pe 27 ianuarie la meciului dintre Miami Heat si Milwaukee Bucks.

La vremea respectiva niciunul dintrei cei doi nu stia despre celalalt ca se afla in American Airlines Arena din Miami, dar prin intermediul apropiatilor au aflat si au convenit sa se intalneasca la pauza mare pentru a discuta.

Intalnirea a avut loc chiar pe parchetul salii din Miami, unde au dat mana si-au schimbat numerele de telefon. Apoi, dupa meci, Mayweather si Pacquaio au continuat discutiile la un pahar de sampanie in camera de hotel a filipinezului.

Astfel, cei doi au semnat intelegerea care pe 2 mai ii va aduce fata in fata in ringurl din MGM Grand Hotel din Las Vegas intr-unul din cele mai mari meciuri din boxul profesionist, meci care va avea o bursa impresionanta.

"Ceea ce astepta intreaga lume s-a intamplat. Meciul Mayweather versus Pacquiao la 2 mai 2015 este stabilit. Va fi cel mai mare eveniment din istoria sportului", a scris americanul pe site-ul sau oficial.

Bursa meciului se ridica la 250 milioane de dolari, iar 60 de procente din aceasta suma va fi incasata de Mayweather. Restul ii vor reveni lui Pacquaio. 



Confruntarea dintre Mayweather si Pacquaio decisa in pauza unui meci din NBA