Box

Catalin Morosanu va infrunta un urias american

Catalin Morosanu va avea parte de o noua confruntare spectaculoasa in acest an, iar pe 12 decembrie, la Torino, va da piept cu americanul Maurice "Gorila" Jackson, un colos de 125 de kilograme si mai inalt cu 24 de centimetri.

Americanul, campion la taekwondo, este cunoscut pentru aparitiile in cusca din Bellator, acolo unde si-a invins ultimul adversar in mai putin de un minut, iar in kickboxing a adunat 31 de victorii, dintre care 23 prin KO. 

"I se spune Gorila? Pai cred ca nu a stiut ca eu sunt Regele Junglei. Ii promit o bataie de nu va sti cum il mai cheama. O sa simta pe pielea lui palitura moldoveneasca. O sa ma razbun pe el pentru ca meciul cu Badr Hari s-a anulat odata cu condamnarea marocanului", a spus Morosanu, care a castigat ultimele sale patru meciuri, printre care si cele cu gigantul Colin George si polonezul Tomasz Czerwinski.

Circuitul Superkombat isi va incheia sezonul 2015 cu o editie speciala la cea mai mare sala din Italia, Pala Alpitour din Torino, pe 12 decembrie, intr-un eveniment special dedicat Diasporei, in care vor mai lupta Raul Catinas, Bogdan Stoica, Ion Pascu, Amansio Paraschiv, Alexandru Negrea, Cristiana Stancu, Lucian Danilencu si simpaticul cioban din Coarnele Caprei, Bogdan Nastase. In premiera, evenimentul va gazdui si patru de meciuri de MMA, printre care debutul lui Raul Catinas pe aceste reguli si prima aparitie a celui mai bun luptator roman, Ion Pascu, in circuit.

Biletele sunt disponibile pe site-ul piemonteticket.it, dar si in magazinele romanesti din regiunea Piemonte.



Catalin Morosanu va infrunta un urias american