Box

Bogdan Dinu l-a spulberat pe gruzinul Davit Gorgiladze la Noaptea Campionilor "Bombardament in Arena"

Greul Bogdan Dinu n-a avut nicio problema in a-si trece in cont o noua victorie la profesionisti, a 16-a din cariera, dupa un meci scurt contra gruzinului Davit Gorgiladze. Intr-un alt meci, Viorel Simion si-a aparat cu succes centura IBF Intercontinentala la categoria pana in fata unui spaniol extrem de bataios.

Aflat la primul sau meci in afara tarii de orgine, Gorgiladze a fost facut KO Tehnic de catre un Bogdan Dinu dintr-o alta liga.

Cu un fizic usor atipic pentru un sportiv de performanta, daca tinem cont de suncile care ii ieseau inestetic peste centura, Gorgiladze a fost un bun incasator in cele aproape patru runde complete cat a rezistat in ring.

Doar in prima a reusit sa ramana in picioare, in rest fiind numarat de patru ori, ultima oara decisiv dupa o serie de lovituri primite la cap.

Bogdan Dinu a castigat de o maniera categorica intalnirea care a contat pentru titlul IBF est/vest si ajunge la a 12-a victoria (a 9-a inainte de limita).

Stephane Larouche, omul care i-a mai pregatit pe Leonard Doroftei si Lucian Bute, a stat in coltul lui Dinu si mizeaza pe acesta pentru atacarea unei centuri internationale in 2017.

Viorel Simion isi pastreaza centura

Gala gazduita de Circul Globus din Capitala a gazduit la final meciul pentru centura IBF Intercontinentala la categoria pana intre Viorel Simion si challenger-ul spaniol Andoni Gago.

Simion a castigat la puncte prin decizie unanima dupa 12 reprize, scor 115-113, 114-113 si 118-109, desi in ultima repriza a primit un avertisment pentru tineri repetate.

A fost un meci dur, cu lovituri puternice de ambele parti, dar inceputul mai bun si constanta aratata de Simion i-au adus acestuia a 21-a victorie din cariera.



Bogdan Dinu l-a spulberat pe gruzinul Davit Gorgiladze la Noaptea Campionilor "Bombardament in Arena"