Box

Betano intra in ring alaturi de „greul” Bogdan Dinu: „Tintesc catre o centura mondiala”

Bogdan Dinu, pugilistul roman neinvins la categoria supergrea, intra in ring astazi in cadrul Galei de box profesionist Noaptea Campionilor - „Bombardament in Arena”, intr-un meci ce conteaza pentru titlul IBF est/vest.

Antrenorul Stephane Larouche, cel care i-a pregatit pe Leonard Doroftei si Lucian Bute, il va asista pe Bogdan Dinu in coltul sau la meciul de vineri. Larouche spune ca „Bogdan s-ar putea bate deja la inceputul anului 2017 pentru o centura IBF International, IBF Continental sau o centura europeana”.

Acest fapt a determinat doua companii sa se alature echipei sale prin sprijin la gala din aceasta seara si posibil si in viitoarele lupte: operatorul de pariuri sportive online Betano si producatorul international de echipamente sportive Kettler.

Secretul lui Dinu

Bogdan Dinu a declarat pentru Betano ca „arma mea principala este croseul de stanga, cu toate ca sunt dreptaci. Majoritatea meciurilor le-am castigat  datorita acestui croseu. Tintesc catre o centura mondiala.  Anul viitor voi avea un meci important si o sa ma bat pentru o centura!”

Dinu il va intalni in ring pe georgianul Davit Gorgiladze. Cotele meciului sunt aici, romanul are o cota de 1.40 pentru o victorie prin KO. Gala este televizata de posturile ProTV si Sport.ro.

Dinu, peste Goliat

Desi este poreclit „Goliat din Georgia” pentru inaltimea sa de 1,89 metri, Gorgiladze  este mai scund decat Dinu, care masoara 1,96m.

Nu doar statura este in favoarea lui Dinu, ci si palmaresul.  Dinu a adunat 15 partide in ring fara vreo infrangere, dintre care 11 castigate prin knock-out. Georgianul are 11 partide jucate, 8 victorii prin KO si o infrangere recenta in fata lui Apti Davtaev (Rusia).

Alonja net superioara

Bogdan Dinu este apropiat din mai multe puncte de vedere de Davtaev, cel care i-a administrat lui „Goliat” singura infrangere a carierei. Dinu si Davtaev au exact aceeasi inaltime (1,96m) si o alonja de aproximativ  2 metri, superioara cu aproximativ 10 centimetri fata de Gorgiladze. In plus, Dinu ii este superior lui Davtaev, romanul fiind pe locul 55 mondial, fata de pozitia a 228-a a rusului.

Asadar, Dinu este favoritul meciului, iar superioritatea fizica si a palmaresului sunt evidente. Betano sponsorizeaza un castigator, un pugilist din Romania cu perspective de crestere si mai mare, pe viitor.

Dinu are cafeaua pentru KO-ul pregatit lui Goliat

Bogdan Dinu isi doreste mult victoria, vineri seara. Inainte de meci, el a tinut sa ii transmita un mesaj adversarului sau. Desi pare unul ironic, mesajul este de fapt unul plin de realism.

„Detin un bar si deja i-am facut cafeaua de vineri seara adversarului meu, il va ajuta sigur sa se trezeasca dupa ce-l fac KO”, a spus Dinu.

Programul Galei Noaptea Campionilor (vineri, ora 21:00)

Apasa aici pentru toate cotele partidelor galei!

Viorel Simion - Andoni Gago Lopez (categoria pana, centura IBF interncontinentala)

Bogdan Dinu - David Gorgiladze (categoria supergrea, titlul IBF est/vest)

Flavius Biea - Roman Seleverstov (categoria semimijlocie)

Cezar Juratoni - Mladen Manev (categoria supergrea)

Eronim Aradoaie - Stanislav Nenkov (categoria semimijlocie)

Daniel Buciuc - Boyan Aleksandrov (categoria semimijlocie)



Betano intra in ring alaturi de „greul” Bogdan Dinu: „Tintesc catre o centura mondiala”