Box

Badr Hari s-a rupt in marele meci cu Rico Verhoven din Glory

Cea mai asteptata lupta a sfarsitului de an in sporturile de contact, cea dintre marocanul Badr Hari, o legenda vie a kickboxingului, si olandezul Rico Verhoven, reprezentantul tinerei generatii, s-a incheiat neasteptat de repede.

Verhoven a fost declarat castigator prin KO tehnic in repriza a doua din cele trei programate, dupa ce la o lovitura aplicata in corpul adversarului lui Badr Hari i-a sarit cotul drept.

Vizibil frustrat ca nu mai poate continua lupta, marocanul de 32 ani, o adevarata bestie a ringurilor de K1 in impresionanta lui cariera, a fost numarat de arbitru si declarat invins.

Verhoven, insangerat

Pana in acel moment Hari facuse o lupta foarte calculata, de asteptare, iar in prima repriza i-a crapat  serios nasul lui Verhoven cu o lovitura de pumn.

Un adevarat pachet de muschi, o stanca de om, Verhoven l-a imbarbatat cu sportivitate pe Hari dupa finalul meciului si a declarat ca asteapta refacerea acestuia pentru o noua infruntare dusa pana la capat.

Bataie intre fani

Inaintea startului infruntarii din Oberhausen fanii celor doi luptatori au incins o bataie chiar langa ring, fiind nevoie de cateva zeci de secunde pentru calmarea spiritelor.



Badr Hari s-a rupt in marele meci cu Rico Verhoven din Glory