Atletism

Trei cunoscuti sportivi au pacalit moartea in accidentul de elicopter din Argentina

Trei cunoscuti sportivi au fost ajutati de destin si nu s-au urcat in elicopterele care s-au prabusit in Argentina omorand 10 oameni, in timp ce transportau participantii unui reality-show filmat local.

Sylvain Wiltord a fost eliminat din emisiunea tv filmata in Argentina inainte cu o zi de calatoria cu elicopterul in care au murit 10 oameni, printre care trei sportivi consacrati.

Wiltord spare in imaginea de mai sus, este cel care face semnul victoriei. Fotografia a fost facuta la scurt timp inaintea accidentului. Wiltord se afla langa cei trei sportivi francezi decedati in accident, incercuiti cu rosu: Camille Muffat - medaliata cu aur la natatie la Jocurile Olimpice, Alexis Vastine -  medaliat olimpic la box, si navigatoarea Florence Arthaud.

"Daca nu era eliminat cu o zi inainte, Wiltord s-ar fi aflat intr-unul dintre elicoptere. In locul sau a suit un alt concurent ramas in emisiune", scrie presa franceza.

Wiltord, alaturi de alti sportivi, participa la emisiunea "Dropped", un reality-show european filmat in Argentina, in cadrul caruia celebritati sunt puse in fata unor situatii limita si trebuie sa supravietuiasca. La finalul fiecarui episod, unii dintre ei sunt eliminati. 

Un alt nume mare din Franta, campioana din 2012 la ciclism, Marion Rousse (24 de ani) a fost anuntata chiar inainte de inceperea show-ului ca nu a fost aleasa si trebuie sa ramana acasa. "Este oribil cand ma gandesc ca as fi putut fi in acel elicopter", a spus ea.

Philippe Candeloro, fostul mare patinator francez, participa si el la emisiune, dar nu s-a aflat in elicoptere. "Sunt socat, dar nevatamat", a scris el pe retelele sociale. Candeloro apare si el in imaginea de mai sus, chiar langa Wiltord. 

Nu acelasi noroc l-au avut trei sportivi cunoscuti, decedati in accident: Camille Muffat (Franta), medaliata cu aur la natatie la Jocurile Olimpice, Alexis Vastine, medaliat olimpic la box, si navigatoarea Florence Arthaud. 

Accidentul din Argentina s-a petrecut dupa ce doua elicoptere s-au ciocnit in aer, la scurt timp dupa decolare. Toti cei 10 oameni aflati in aparatele de zbor au murit.

Imaginile cu momentul impactului au fost filmate.

[news-112864]



Trei cunoscuti sportivi au pacalit moartea in accidentul de elicopter din Argentina