Alte Sporturi

Ana Maria Paval a ratat medalia de bronz la CM de lupte

Sportiva Ana Maria Paval a fost invinsa joi, in recalificari, la categoria 55 de kilograme, la CM de la Herning.

Paval a trecut in primul tur de Minerva Montero Perez, din Spania, iar in optimi a dispus de Natalia Shynyshyn (Ucraina). In sferturi insa a fost invinsa de japoneza Shaori Yoshida, care a ajuns pana in finala probei.

Ana Maria Paval a intrat in recalificari, dar a pierdut primul meci din cele doua programate pentru medalia de bronz, in fata Annei Gomis, din Franta.

Ana Maria Paval a cucerit medalia de bronz la CE din acest an, iar in 2008 a ocupat locul cinci la JO de la Beijing.

Tot joi, sportiva Andrea Simon a fost eliminata in primul tur al categoriei 59 de kilograme, fiind invinsa de Katsiaryna Yanushkevich, din Belarus, fiind a opta sportiva din delegatia Romaniei eliminata in primele tururi.

Ceilalti sportivi eliminati in primele trei zile ale CM de la Herning sunt Andrei Dukov (categoria 55 de kilograme), Stefan Daniliuc (66kg), Laszlo Szabolcs (74 kg), Adrian Recorean (84 kg) si George Bucur (60 kg), toti la lupte libere, plus Cristina Croitoru (51 kg) si Estera Dobre (48 kg).

La CM de la Herning, Romania va mai fi reprezentata de sportivii Virgil Munteanu (55 kg), Eusebiu Diaconu (60 kg), Ionut Panait (66 kg), Ionel Puscasu (74 kg) si Alin Alexuc (96 kg) – lupte greco-romane si Diana Mudrag (67 kg) – la feminin.

Mediafax



Ana Maria Paval a ratat medalia de bronz la CM de lupte